USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Колесніков сказав, що влітку українці пересядуть на Hyundai

7 Лютого 2013 11:11
Колишній міністр інфраструктури Борис Колесніков стверджує, що закупівля корейських потягів Hyundai була повністю виправданою, а вже влітку українці оцінять європейську якість перевезень.

Про це екс-міністр сказав в інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ, повідомляє Українське національне інформаційне агентство «Укрінформ».

«Закупівля корейських потягів - це абсолютно правильний крок, і я думаю, що вже влітку українці оцінять комфорт і європейську якість перевезень. Адже основні проблеми з потягами почалися взимку, до цього були невеликі запізнення. Але вже в січні їх вдалося вирішити», - сказав Колесніков.

Він зазначив, що вибачився перед пасажирами, просто, на жаль, через стислі строки не було можливості випробувати потяги взимку.

Колесніков пояснив, чому запуск потягів не перенесли на пізніший час. «Перед нами стояли жорсткі умови щодо організації пересування туристів на Євро-2012. Дедлайн із запуску потягів був призначений на 27 травня», - повідомив екс-міністр.

Він також пояснив, що сьогодні йде масштабна інформаційна кампанія проти Hyundai, але навіть незважаючи на це проект успішний. «Незважаючи на антирекламу, сьогодні завантаження на цих потягах досягає 90%. Під час чемпіонату Європи я розмовляв з багатьма іноземними уболівальниками. Для них проїхати з Києва в Донецьк за 35 євро - це фантастика. Звичайно, для українських пасажирів це не дешево, але це собівартість плюс 9% рентабельності. Якщо ввести реальну ціну на квитки в традиційних потягах, навіть без рентабельності, то квитки на Hyundai будуть продані на п'ять років уперед», - упевнений він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Показати IP 7 Лютого 2013 11:22
Як Юлю хотіли посадити за автомобілі для сільської медицини - то чуть не довічно, А якщо ху..даї - то то нічого..........
Антон Показати IP 7 Лютого 2013 16:30
брехня це все, "взули" нас черговий раз

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus