USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Колядки та ярмарок: перший день фестивалю «Різдво у Луцьку». Фоторепортаж

13 Січня 2018 18:45
Різдвяним віншуванням від міжнародних колективів, а також ярмарком, на якому можна було купити різний крам від народних умільців, запам'ятався лучанам та гостям міста перший день XII міжнародного етно-фестивалю «Різдво у Луцьку», який відкрили 13 січня.

Незважаючи на прохолодну погоду, біля сцени на Театральному майдані зібралася велика кількість людей, які підспівувала артистам, а деякі лучани, аби зігрітися, взагалі підтанцьовували під народні мотиви.

Зауважимо, що кожен охочий міг придбати глиняний посуд, мед та інший крам від народних умільців на ярмарку, який розташувався поряд.

Вже завтра фестиваль завершиться виступом Олега Скрипки та LeGrandOrchestra, а наразі Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує подивитися, яким був перший день етно-фестивалю «Різдво у Луцьку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дядя Показати IP 14 Січня 2018 03:14
Був,чув,гарно,молодці,нажаль холод прогнав,хотів шашличка з'їсти а нема чогось організатори недодивились

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus