USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Колісник, Гончар, Болдуін і «няня Віка». ЩО ВІДЗНАЧАЄМО, КОГО ВІТАЄМО

3 Квітня 2010 10:31
Сьогодні Дні народження відзначають начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник і начальник служби медичного забезпечення УМВС у області Олег Лопатін.

У слов’янських країнах на третій день квітня святкують Водопіл – свято пробудження від зимової сплячки води та її мешканців.

20 років тому вперше в Україні державна установа офіційно вивісила жовто-блакитний прапор. Це була Львівська ратуша.

39 років третього квітня виповнюється російській акторці і телеведучій Анастасії Заворотнюк – няні Віці з російського серіалу «Моя прекрасна няня».

У цей день у 1972 році народилася американська акторка Дженніфер Гарт, визнання до якої прийшло після голлівудських серіалів «Беверлі-Хіллз» і «Мелроуз-Плейс». Там вона зіграла Келлі Тейлор.

49 років святкує сьогодні американський комедійний актор Едді Мерфі, відомий ролями у фільмах «Поліцейський із Беверлі-Хіллз» і «Божевільний професор», а також озвучкою у мультфільмі «Шрек». Едді на 3 роки молодший від іншого кіноактора з Голлівуду – Алека Болдуіна, якому саме сьогодні виповлюється 52-річчя. Він відомий глядачам за популярними фільмами «Звичка одружуватися» «Втеча», «Тінь».

У 1930 році 3 квітня з’явився на світ німецький політичний діяч, екс-канцлер ФРН Гельмут Коль, який вважається одним із ініціаторів об’єднання Німеччини і Європи.

3 квітня виповнюється 92 роки від народження українського письменника Олеся Гончара (1918-1995) – автора реалістичних романів «Прапороносці», «Тронка», «Собор».

У цей день народився знаменитий американський актор Марлон Брандо (1924-2004) – лауреат двох премій «Оскар», найвідоміший кіноматографічний «Хрещений батько».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus