USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Колос» не задовільняє голову Луцької РДА

21 Серпня 2008 09:17
Під час наради у Луцькій РДА її голова Володимир Демчук розкритикував діяльність районної ради фізкультурно-спортивного товариства «Колос». Про це 21 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Голова Луцької районної ради ФСТ «Колос» Геннадій Кухарчук бідкався, що ефективному залученню сільського населення району до занять фізичною культурою і спортом заважає відсутність при органах місцевого самоврядування спеціалістів, які би займалися цими питаннями.
 
Проте ця відповідь районну владу не задовoльнила. Голова Луцької райдержадміністрації гостро відреагував на слова пана Кухарчука. Як заявив Володимир Демчук, відповідна робота у районі товариством «Колос» практично не ведеться, а основний тягар лягає на плечі відповідних структурних підрозділів РДА. Сам же голова районного «Колосу» часто взагалі відсутній у районі. Саме тому у випадку продовження стану фактичної бездіяльності пан Демчук наполягатиме  від вищого керівництва фізкультурно-спортивного товариства «Колос» вжити адекватних заходів щодо Геннадія Кухарчука.
 
Крім того, як наголосив голова Луцької РДА, він зі своїм заступником Арсеном Сидорчуком зустрінеться з «олімпійкою» Надією Миронюк, яка здобула досить високе 9-те місце на Олімпіаді-2008. Зустріч відбудеться по її приїзду додому.
 
Довідково:
 
Голова Луцької районної державної адміністрації Володимир Демчук з 1997-го по 2005 рік працював на посаді заступника начальника та начальник управління з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus