USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Коли в Україні чекати зиму?

8 Січня 2014 08:46
Аж до старого Нового року справжньої зими чекати не варто, температура - до +10 градусів. Згідно з прогнозами Укргідрометцентру, до 14 січня майже на всій території країни пануватиме рання весна, а стовпчик термометра вдень буде наполегливо показувати до +3-6 градусів на північному сході - в Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій та Дніпропетровській областях.

Щоправда, через невластиву для січня плюсову температуру, в цих регіонах, починаючи від завтра, йтиме мокрий сніг та дощ. Мешканців південних регіонів - Одеської, Миколаївської, Херсонської областей та Криму - погода потішить сонячними днями і 10 градусами вище нуля, пише "Сегодня".

В середньому до кінця січня по всій Україні стовпчик термометра не опуститься нижче 8 градусів морозу. Лише в Луганській, Київській та Рівненській областях може бути до -10 градусів.

Після старого Нового року в Україну таки може прийти справжня зима зі снігом і морозами. Тобто тим, хто збирається йти щедрувати, потрібно вдягатися тепліше.
«Ближче до 13-го січня стовпчик термометра по всій країні різко опуститься на цілих 10 градусів. У південних областях буде близько 0 градусів, а от в інших - до 5 морозу зі снігом», - сказала «Сегодня» синоптик Наталка Діденко.

Ще більше підморозить українців на Водохреще: ближче до 16 січня до нас прийде холодний арктичний циклон, який принесе з собою 15-градусні морози. Але таку температуру варто очікувати тільки вночі і тільки в північно-східних регіонах. У решті областей буде максимум-6-11 градусів. Похолодання тривалим не буде, і згідно з прогнозами синоптиків, «справжня» зима триватиме максимум місяць: вже з середини лютого в Україну знову повернеться тепло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus