USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Коли випускникам шкіл Луцької громади вручатимуть медалі й свідоцтва про освіту

17 Травня 2023 20:01
У Луцькій міській територіальній громаді свідоцтва про здобуття повної та базової загальної середньої освіти вручатимуть у червні. У якому форматі цьогоріч відбудуться останні дзвоники, ще визначають.

Про це розповів Суспільному керівник міського департаменту освіти Віталій Бондар.

З його слів, попередньо вручення медалей та свідоцтв для учнів 11-х класів заплановано на 20 червня, свідоцтва дев'ятикласникам вручатимуть 15 червня.

Віталій Бондар зазначив, що найближчими днями з керівниками шкіл проводитимуть наради щодо урочистих заходів з нагоди завершення навчального року. Каже: такі заходи можливі з урахуванням доступу до укриттів.

Читати ще: Коли в Луцькій громаді школярі підуть на літні канікули

«Попередньо, є рекомендації. Мусимо ще порадитися з директорами, бо, може, будуть коригування від них. Але кожен керівник закладу освіти ухвалює рішення щодо організації освітнього процесу, випускних чи останніх дзвоників, випускних вечорів чи вручення медалей», – сказав посадовець.

Усього в школах міської громади, додав Віталій Бондар, 2022/2023 навчальний рік завершують 1650 учнів 11-х класів і 2880 учнів 9-х класів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus