USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Коли Янукович остаточно скасує «закони 16 січня»

30 Січня 2014 14:49
Президент України Віктор Янукович підпише закон про скасування «законів 16 січня» після отримання висновків Кабінету міністрів, Міністерства юстиції та Адміністрації глави держави.

Про це заявила під час зустрічі з главами дипломатичних місій ЄС, США, Канади, Норвегії, Росії та Швейцарії заявила міністр юстиції України Олена Лукаш, - повідомляє «УНІАН».

«Сьогодні їх підписав голова Верховної Ради. Одним законом ми скасували 9 законів. Але є проблема, як нормативно все оформити. Апарат Верховної Ради впорався з цим завданням. Саме з цим пов’язана певна затримка підписання законів спікером.

Сьогодні закон вже буде в Адміністрації Президента, й у Президента буде 15 днів на його підписання. Зараз цей закон потрапив до Кабміну, до Мін’юсту, які повинні надати свої висновки, і до всіх управлінь Адміністрації Президента. Саме після їх висновків Президент підпише. Це обговорювалось на робочій групі», - сказала Лукаш.

До слова, сьогодні Віктор Янукович пішов на лікарняний у зв’язку з гострим респіраторним захворюванням, що супроводжується високою температурою.

Як повідомлялося, 28 січня Верховна Рада скасувала 9 законів, прийнятих 16 січня 2014 року, що обмежували права і свободи громадян, які викликали ескалацію напруженості в суспільстві, що призвело до людських жертв.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus