USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Коляденко записався у «ченці» і хоче повернути Білик

10 Грудня 2009 19:02

Відомий хореограф Дмитро Коляденко розповів про свій чернечий спосіб життя і про те, що хоче повернути колишню пасію в сім’ю.
Після скандального розриву зі співачкою Іриною Білик хореограф Дмитро Коляденко свої оберти не зменшив. Танцюрист із саквояжем так само епатує і дає привід почесати коли потилицю, а коли язиками, – пише ТСН.
Наразі Коляденко заявив, що вже майже чотири роки не займається сексом: «Так, я не займаюся сексом вже роки чотири», – заявив хореограф. Щоправда, на уточнююче питання, із ким саме не кохається Коляденко, – з чоловіками чи з жінками, він відповів: «Провокуєте? З жінками, звісно!».
«Я зараз веду чернечий спосіб життя. Я кайфую від того, що я без партнерки і другої половинки. Виходить, так треба! Або не щастить», – припустив епатажний 37-річний телеведучий.
Тож, за словами Дмитра, дівчини у нього немає, а закохуватися в абикого він так само не хоче: «Моє серце холодне, я не можу закохатися, мені не щастить з жінками. Жінки мені роблять боляче. Я не хочу, щоб ще якась жінка мені зробила боляче», – побідкався він.
Нагадаємо, Коляденко нині знову має певні плани на свою колишню коханку Ірину Білик. Хоча, як визнає Діма, останнім часом артисти майже не спілкувалися – зокрема через скандальне розлучення – з ревнощами, дурницями та звинуваченнями.
«Я намагаюся помиритися з людиною. Навіщо знаходитися у стані війни протягом декількох років?! Мені вже треба повертати її в сім’ю», – заявив Коляденко, не уточнивши у яку саму сім’ю.
До речі, нещодавно шоумен подарував Білик відріз тканини – для новорічної сукні. Як запевнив Коляденко, йому від Білик передали «велике спасибі».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Таня Показати IP 10 Грудня 2009 21:02
Коляденко - балабол з балабола, городить все що на ум спадає. Йому вірити, всеодно, що самому собі не вірити. Піариться на кожному кроці, щоб часом про нього не забули. А ж пратівно. І не дивно, що від такого чудіща жінки шарахаються. На нього стоїть лише глянути і ....
Юка Показати IP 10 Грудня 2009 22:46
звісно, не щастить. бо яка ж розумна панянка гляне на такого...... епатажного дурня! мав чудову першу дружину от і тримався б її, а то слави йому закортіло, в небесах політати
Жартуєте? Показати IP 11 Грудня 2009 10:07
Блін! Коляденко - ОФІГЄЗНИЙ!! Але біля такого чоловіка яка-небудь жінка і справді не буде. Має бути особлива, яка за цим пафосом і дурнуватими шапочками зможе побачити Його. А як він танцює.аааааааааа! баби не дурійте: Коляденко - the best!
OrestN Показати IP 11 Грудня 2009 12:19
ну скажіть, може класна, інтелегентна леді терпіти шалапая?
seal Показати IP 12 Грудня 2009 15:19
Щось слабо віриться, що з його-то імеджем він записався у "ченці" і не займається сексом вже чотири роки! Можливо з чоловічим здоров'ям щось не те? А?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus