USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Колишній мер Слов'янська розшукав лучанку, яка писала йому на фронт

2 Травня 2017 12:47
Учасник АТО зі сходу приїхав до Луцька шукати авторку листа, інформує Вісник і К.

Тисячі листів стають підтримкою для солдатів, що захищають Україну. Особливо зворушливими є щирі дитячі слова, які стають своєрідними оберегами.

Два роки тому учні луцької школи №22 передали на фронт свої малюнки, плакати, листи, голуби миру. Один з них попав до рук Олега Зонтова, колишнього мера Слов’янська, який став до лав війська, щоб захищати Україну.

Учениця 6-В класу Дарина Ярмолюк писала про свою віру, про те, що наші солдати – найкращі, а також про впевненість у тому, що вона зустрінеться з отримувачем свого листа.

Олег Зонтов, теж тоді дав собі слово, що знайде дівчинку. Днями для цього він побував у Луцьку, і, звичайно ж, відвідав школу №22. Чоловік зустрівся з Даринкою та її однокласниками, розповів про війну. Також герою провели екскурсію школою, із колегами він відвідав шкільний військовий музей, тир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 2 Травня 2017 15:25
Цікава історія,зворушує до сліз.
Ann Показати IP 2 Травня 2017 17:55
Дуже цікаво і зворушливо!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus