USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Колишній обкомівський готель «Круча» у Луцьку оцінили менш як у 4 млн

13 Серпня 2021 09:13
Майновий комплекс «Круча» на вулиці Дубнівській вчергове готують до приватизації. Тож його повторно оцінили.

Про це йшлося під час засідання майнової комісії облради.

Зокрема, депутати затвердили звіт про експертну грошову оцінку майнового комплексу на вулиці Дубнівській у Луцьку. Сам комплекс давно внесений до переліку об’єктів, які підлягають приватизації, зазначив керівник майнового відділу облради Михайло Імберовський.

З його слів, попередній експертний висновок застарілий, тож, аби мати змогу виставити цей об’єкт нерухомості на аукціон з приватизації, довелося замовляти нову грошову оцінку. Нині згідно з висновком експертів «Круча» коштує мінімум 3,87 мільйона гривень.

До слова, майновий комплекс включає будівлю оздоровчого комплексу площею 846 метрів квадратних, будівлю прохідної площею 6,4 метра квадратного разом із земельною ділянкою на вулиці Дубнівській, 26а у Луцьку. Балансоутримувачем вказаного об’єкту, комплексу «Круча», наразі є КП «Волиньприродресурс».

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталія Показати IP 13 Серпня 2021 16:18
Там вже більше тижня щось так розбирають, вхід був зашитий пластиком, вже пусто, чути як б'ють скло (видно комісія спрацювала плідно) здають що можна здати або продати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus