USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Команда не готова грати в Прем’єр-лізі, ‒ Кварцяний про «Металург»

8 Жовтня 2012 09:29
Гру «Волині» та «Металурга» прокоментували головні тренери команд у післяматчевій конференції.

Про це повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

Головний тренер «Волині» Анатолій Демяненко у післяматчевій конференції зазначив, що команда не очікувала на легкий результат.

«Налаштовувалися на важку гру. Тим більше, ми в останньому матчі програли. Сьогодні мої гравці мені сподобалися ‒ вони контролювали хід поєдинку в обох таймах. Вони хотіли перемогти, а це головне. Вони добилися результату, але найголовніше, що вони при цьому показали гру. Могли забити і більше, але не реалізували свої моменти», ‒ зазначив він, коментуючи гру «Волині» з «Металургом» 6 жовтня.
Головний тренер «Металурга» Віталій Кварцяний поєдинок прокоментував так: «Гра не склалася з перших хвилин, команда почала розсипатися. Я не розумію даний результат, оскільки команда не може апріорі грати подібним чином. З гравцями, які бавилися в футбол, команда розпрощалася. По суті команда не готова до того, щоб грати в Прем’єр-лізі. Є величезна кількість дірок, які необхідно латати… їх латаєш, настроюєш, а гравці не хочуть грати. Скільки в даній ситуації команда повинна докласти зусиль, щоб залишитися в Прем’єр-лізі. Вони, напевно, вибрали інший шлях ‒ не догравати, не добігти, не доборотися ні за честь міста, ні в честь свята. Ми їх просили, мотивували. Але незважаючи на це, півкоманди вийшло і взагалі не грало. Я їм сказав, якщо вам щось не подобається, не хочете тяжко працювати, то навіщо ви в футболі? І треба говорити до гри: тренер, ви не розраховуйте, ми грати не будемо. Так прямо і скажіть. Так я хоч на гру не прийду або виїду кудись. Їм наплювати на свою ганьбу, вони ж потім відійдуть, будуть посміхатися. А я ганьбу довго терплю, треба пережити. Ми так погано не могли грати. У запорізькій команді дозріла велика виразка, її треба випалювати, викорчовувати все. Я за місяць нічого не зможу зробити. Тут треба все міняти, розписати від «а» до «я», як треба працювати. Коли я підписував контракт, я позначив 15 пунктів, за якими треба працювати. Мені сказали, що з в будь-якому разі будемо щось вирішувати ‒ вирішується все довго, не правильно, якісь пояснення, зважування, листи... я вже сто листів попідписував... кому, чого, за що? Треба вирішувати футбольні питання, організаційні. Тепер я розумію, чому інші тренери не пішли працювати сюди».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Fan-fan Показати IP 8 Жовтня 2012 10:42
А Кварцяный НИГДЕ тренировать не может кроме как на Волыни и то, когда все в его руках! А так на периферии - слабак!!! Только бла-бла-бла!!!
D Показати IP 8 Жовтня 2012 12:12
Знову щось не так???! Скільки можна?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus