USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» переграла команду Кварцяного

7 Жовтня 2012 11:36
Із рахунком 0:3 завершився вчорашній поєдинок «Волині» з запорізьким «Металургом».

Про це повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

«Кадрове питання», яке виникло напередодні цього матчу через травму Павлова й дискваліфікацію Ілієва та Суботича, Анатолій Демяненко вирішив, поставивши у напад Олексія Бабиря, а в центр захисту у пару до Ванче ШиковаОлега Шандрука. У центрі півзахисту зіграли Стевич із Ізворану, на флангах ‒ Сергій Пилипчук та Володимир Аржанов – колишній запорізький «металург».

Початок гри, а забігаючи вперед, скажемо, що й увесь матч, пройшов повністю за сценарієм «Волині», яка почала диктувати умови господарям.
Спочатку лучани влаштували пристрілку воріт Шевченка і до м’яча по черзі прикладалися Стевич, Аржанов та Ізворану. Дуже активний Пилипчук раз по раз перегравав опонентів, заробив кілька штрафних і після одного з них завдав ще одного дальнього удару – трохи вище поперечини.

Запоріжці тільки до кінця другої десятихвилинки серйозно потурбували Літовченка. Спочатку Цуріков прострілював на Пуровича, але той не встиг на пас. А Жуніор небезпечно і хитро пробивав з дуги штрафної – трохи правіше стійки.

Потім Тейку віддав необачний пас назад на голкіпера, і Бабир, вибігши з ним на побачення, почав обігрувати його, але невдало. Бікфалві був першим на підборі, вирішив бити замість того, щоб віддати пас партнеру, який був сам на лінії штрафного.

У третій десятихвилинці лучани спочатку провели дві гострі контратаки, не забили, але підготували умови для бліцкригу. На 34 хвилині лучани переведеннями м’яча з флангу на фланг заплутали суперника і Аржанов навісив на дальню штангу точно на голову Пилипчуку, який у падінні увігнав «кулю» у ворота. Запоріжці розвели з центру, лучани перехопили м’яча, Пилипчук віддав Бікфалві, його не встигли блокувати, й Ерік, піднявши голову, оцінив ситуацію та класно пробив у кут воріт. Шевченко зреагував, але доторком своїх пальців тільки підправив м’яча у ворота – 0:2.
Лучани провели ще одну гостру атаку (Бікфалві та Бабир) і перший тайм вирішили дограти без загострень.
Але вже з перших хвилин другої половини гри Сімінін дав Аржанову з флангу хороший «крос», і Володимир головою пробив вище з 13 метрів. Спроба №2 для колишнього гравця МЗ була кращою. Після пасу Занєва на фланг Стевич із Ізворану нав’язали боротьбу Тейку, той помилився, і Ізво прострілив на Аржанова, який забив втретє.

Після цього Демяненко дав перепочити Шикову, випустивши в центр оборони Яна Масло. Волиняни контролювали хід, змушували господарів помилятися, і на цьому тлі нелогічним було попередження для Сильвіо Ізворану, зароблене ним у центрі поля. Ця картка стала четвертою для румунського опорника «Волині», і він пропустить домашній матч із донецьким «Металургом».
Сімінін гарно приклався після розіграшу штрафного – цілив у кут, але Шевченко був уважний. Олексій Бабир втік у контратаку, класично зміщувався із лівого флангу в центр, але пробив неточно. Його через кілька хвилин замінили на Овонікоко, а Бікфалві ‒ на Савича. Заміни, а також жахливий фол Рудики на Пилипчуку і прикра травма Занєва за час, що залишився, стали найістотнішими подіями на полі. Гру «Волинь» догравала вдесятьох і тільки на 94 хвилині «Металург» отримав справді гольовий шанс – це Рудика пробивав головою із семи метрів, але Літовченко парирував удар.

«Волиняни» ще втекли в контратаку, пішов неточний пас від Савича, й Арановський просигналізував про закінчення гри та першу в сезоні перемогу «Волині» із великим рахунком – 0:3.
«Результатом я задоволений, а грою частково – ні. Певні недоліки все ж були, особливо у другому таймі за рахунку 3:0. Ми припускалися простих втрат м’яча. Зрозуміло, що підсвідомо мої гравці могли трохи самозаспокоїтися. Хоч відзначу, що перемогли заслужено, контролювали хід матчу. А за переможного рахунку ми продовжували атакувати. І так має бути завжди», ‒ прокоментував перемогу Демяненко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Fan-fan Показати IP 7 Жовтня 2012 12:20
Такое впечатление, что Кварцяный мог только Волынь тренировать и только если у него все полномочия, как было при Столяре, а по другому и в других клубах он просто... не может!!! :(
Максимка Показати IP 7 Жовтня 2012 16:30
Так і нада тому Кварцяному.
Заля Показати IP 7 Жовтня 2012 18:46
Не засуджуйте, всі під Богом ходимо. Тримайтеся, Віталіє Володимировичу! Важкість цього моменту розуміють всі мудрі люди
D Показати IP 8 Жовтня 2012 16:59
А хто це?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus