USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Командира 14 ОМБр нагородили відзнакою Президента України «Хрест бойових заслуг»

6 Травня 2022 21:03
Командира 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого полковника Олександра Охріменка нагородили відзнакою Президента України «Хрест бойових заслуг».

Відзнаку полковнику Охріменку 6 травня, в День піхоти, вручив Володимир Зеленський, інформують на сторінці 14 ОМБр у Фейсбуці.

Командир Князівської бригади полковник Олександр Охріменко став одним із перших п’яти захисників України, які удостоїлися високої нагороди.

«Ця нагорода є визнанням заслуг кожного солдата, сержанта і офіцера нашої Князівської бригади, – наголосив полковник Олександр Охріменко. – Всі разом ми впевнено рухаємося до Перемоги, долаючи виклики війни і знищуючи ворога. Ми сильні, згуртовані, в нас одна мета на всіх – захисти свою державу, свій народ, свою землю. Мужність народжує переможців, згуртованість – непереможних. Тож вперед-вперед!»

Відзнака Президента України «Хрест бойових заслуг» заснована Указом Президента України 5 травня 2022 року, напередодні Дня піхоти, з метою гідного відзначення захисників суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України.

В Указі зазначається, що відзнаку Президента України «Хрест бойових заслуг» встановлено для відзначення військовослужбовців Збройних Сил України, зокрема, за видатні успіхи в управлінні військами (силами) під час ведення воєнних (бойових) дій.

Раніше Президент нагородив командира волинської 14 ОМБр орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus