USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Комедія Рея Куні у Луцьку: «Роздягайся – поговоримо»

21 Березня 2018 07:00
Вистава від київських акторів для глядачів віком «18+» відбулася в Луцьку. Основою сюжету стали перипетії сімейних стосунків, які пронизані еротичними розмовами, інтригами, скандалами, і все це відбувається у комедійному вирі відносин, впродовж яких сімейні пари йдуть на зраду, але все ж повертаються до свого кохання.

Вистава Рея Куні «Роздягайся – поговоримо» театру «Тисячоліття» з Києва відбулася у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Головні герої сцени подружня пара видавець Філіп і домогосподарка Джоан прожили багато років у шлюбі, мають теплі стосунки, хорошу роботу й своє житло, але їм не вистачає чогось.

От в пошуках цього «чогось» герої й показують глядачам, що любов ніколи не пізно врятувати.

Усе розпочалося з того, як друзі Філіпа і Джоан вирішили зрадити одне одному.
Саме у квартирі головних героїв одразу дві пари вирішило здійснити зраду. Ніч кохання тут запланував провести дизайнер із прислужницею Сильвією. Діалоги про зраду веселили зал. Можливо, в них хтось із глядачів упізнав себе.

Увесь зал із подивом спостерігає, як актори обігрують ситуацію із знайденою любовною запискою, гадають, чим же закінчаться приступи ревнощів Філіпа, оскільки він вважає, що це його дружина зрадниця.
Неймовірна гра акторів примушує зал реготати від жартівливих діалогів між друзями.

Жінка не осмілилася зізнатися, що лист загубила її подруга. Коли ж Філіп покинув кохану, то вона віддалася дизайнеру.
Гостроти сюжету долала й пані Браун - письменниця, яка шукала нового видавця, і яку хотіли переманити Філіп та його друг. Тут же прийшла й коханка друга. Інтриги набрали таких обертів, що й «чорт ногу зламає».
Насамкінець настав хепі-енд: контракт підписали, а сімейні пари з новою пристрастю «поглянули» один на одного.

Підготував журналіст Вадим Панафідін
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus