USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Комітет Ради підтримав проєкт бюджету на 2021 рік

14 Грудня 2020 22:32
Після двох годин дискусій бюджетний комітет Верховної Ради таки підтримав проєкт бюджету на 2021 рік. Також парламентарі підтримали зміни до Бюджетного кодексу.

Про це інформують відразу декілька нардепів. Зокрема, Ярослав Железняк із «Голосу» інформує про це у своєму телеграм-каналі, пише 24 канал.

За його словами, синхронно голосували «Слуги народу», «Довіра», «ЗА Майбутнє», «Батьківщина» та 1 депутат від «Європейської Солідарності».

При цьому Железняк розкритикував фракцію «Євросолідарності» за недотримання слів. Зокрема, він процитував Ірину Геращенко, яка виступала проти запропонованого Кабміном бюджету та заявляла, що всі, хто його підтримають, «не підтвердять свій статус опозиції».

Водночас Олексій Гончаренко зі згаданої «Європейської Солідарності» у своєму телеграм-каналі підтвердив: комітет справді підтримав перед другим читанням проєкт Держбюджету-2021. Він також додав, що не підтримав документ. Так само, за його словами, зробив нардеп від «Голосу» Володимир Цабаль.

Зауважимо, що глава парламентського комітету з питань фінансів, податкової і митної політики, «слуга» Данило Гетманцев нещодавно назвав цей законопроєкт – «бюджетом найбіднішої країни ЄС». Водночас він сказав, що все ж голосуватиме за нього, оскільки альтернативи немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мошко з Вульки Показати IP 15 Грудня 2020 00:06
А озвучте основні показники бюджету сусідньої Польщі ! То буже дуже цікаво, я би сказав - навіть інтересно !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus