USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Комп’ютерні клуби Луцька вночі не будуть працювати

3 Вересня 2014 14:29
Комп’ютерні клуби та інтернет-клуби в Луцьку не будуть працювати після 22 години.

Такі обмеження встановили під час засідання міськвиконкому Луцької міської ради сьогодні, 3 вересня.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк навів один із прикладів з його роботи.

«Місяці 4 тому в одному з клубів по проспекту Волі виявили малолітнього. Мені особисто довелося доправляти його додому за місто о 2-й ночі. Вдома був лише старший брат, мама в пологовому, тато на заробітках», - розповів він.

З його слів, у цих клубах дуже часто виявляють малолітніх після 22 години. Крім того, часто в них функціонують кафе, де продають пиво. Зі слів Олександра Козлюка, таке обмеження дозволить правоохоронним органам притягувати цих підприємців до адмінвідповідальності.

Відтак, до кінця цього року комп’ютерні та інтернет-клуби в Луцьку працюватимуть до 22 години. Це рішення діє до 1 січня 2015 року, адже режим роботи закладів встановлюється міськвиконкомом на рік.

Контролювати дотримання встановленого режиму роботи зобов’язали управління розвитку підприємництва та реклами міської ради, службу у справах дітей міської ради, Луцький міський відділ УМВС України у Волинській області та відділ муніципальної дружини міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
IBM Показати IP 3 Вересня 2014 14:34
Логічно - бо з 20.00 до 22 будуть електрику вимикати, то недоречно вже і в той клуб потім йти!:)
геймер Показати IP 3 Вересня 2014 15:36
Афигели? Сделайте штраф но не закрывайте!
громадянин Показати IP 5 Вересня 2014 07:25
популістичне рішення, криза на дворі, як людям виживати?є правила - штрафуйте, а так це свідоме і незаконне обмеження підприємницької діяльності, проблеми такі завжди були - ваша робота ходити і контролювати а не забивати гвіздки, нічого логічного в цьому не бачу - бачу лише те що керівники загрались, за часів пані Мудрик з підприємцями завжди шукали діалог, а тепер лише якісь недалекоглядні безвідповідальні довбні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus