USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.32 10.45

«Комп’ютер в акваріумі» – вже доступний у вигляді набору «збери сам»

2 Листопада 2008 12:27
Puget Systems, компанія, яка займається виробництвом різних модифікованих комп’ютерів і яка більше року тому представила свій «комп’ютер в акваріумі». Про це 2 листопада повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Цікаво.Ком, компанія нещодавно повідомила про те, що вже може запропонувати його охочим у вигляді набору «збери сам», що дозволяє самостійно зібрати собі таку систему охолодження для власного комп’ютера.
На це компанію надихнув той факт, що весь цей час «акваріум» пропрацював бездоганно, охолоджуючи high end систему з процесором, розігнаним до 4,6 Ггц; при цьому в маслі за весь час не з’явилося жодного осаду.
Набір можна придбати в двох різних комплектаціях – звичайній (312 доларів), для не дуже могутніх комп’ютерів і з додатковим зовнішнім охолоджуючим модулем – для дуже могутніх систем (375 доларів).
Єдине, про що попереджає компанія – занурення комп’ютера в масло відразу ж позбавить вас гарантії на нього, так що, купуючи такий набір, робите ви це на свій страх і ризик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus