USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Кому (НЕ)болить пошматований стенд «Небесній Сотні» у Ковелі?

17 Листопада 2015 12:53
Ковельська влада ігнорує пошматований стенд «Небесній Сотні» - у цьому переконують мешканці міста залізничників. З їхніх слів, влада, яка стояла навколішках, проводжаючи синів-Героїв краю, не реагує на прохання привести до ладу стенд пам'яті.

Зовнішній вигляд стенду пам’яті загиблих за Україну патріотів – «Небесна Сотня. Герої не вмирають!», який місцева влада встановила біля кафе «Казка» минулого року, викликає справедливі нарікання з боку ковельчан. Про це інформує Ковель. ком.

«Ходжу понад цим стендом біля «Казки»… Чи то його собаки обдерли, чи то вітер… Стенд порваний, відривається. Невже ніхто не бачить?! Я вже телефонувала і в міську раду, і просила інших активістів звернути на це увагу, поладнати полотно з портретами Героїв, які поклали своє життя на вівтар свободи, незалежності та соборності України. Чи ми не люди?», – дивується у розмові з журналістами нашого видання ковельчанка Ірина.

Вперше стенд з’явився в лютому 2014 року напроти Ковельської міської ради. За ініціативи громадської організації «Майдан гідності» та інших городян його реконструювали. За кошти підприємців полотно обрамили в металевий каркас, після чого повернули назад – на площу «Героїв Майдану», але невдовзі міське керівництво розпорядилося перенести подалі від «Білого» дому – до кафе «Казка».

Впродовж двох останніх років на пам’яті героїв «Небесної Сотні» у Ковелі піарилося чимало ковельчан – одні, аби втриматися при владі, інші – щоб до неї «дорватися».

«Майдан триває!» – щось подібне виголошував на першій сесії міської ради градоначальник Олег Кіндер.

Важко не погодитися з Олегом Олексійовичем, пригадуючи, як він разом із своїм найближчим владним оточенням стояв навколішках, вшановуючи пам’ять героїв. А тепер нікому немає діла до пошматованого стенду полеглим патріотам!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ВОВК Показати IP 17 Листопада 2015 14:20
Позорище!!!
Василь Показати IP 17 Листопада 2015 14:35
коментар було видалено
Анонім Показати IP 17 Листопада 2015 14:36
За що хлопці загинули.За х... собачий.Україна це безнадійна країна.Дяуєм ПОП, що довів людей до безвідчаю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus