USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кому волинські депутати рекомендують давати землю в районах

22 Січня 2015 11:04
Звернення в райони готують депутати Волинської обласної ради. У своєму проханні-рекомендації вони хочуть, аби земельні паї давали першочергово учасникам АТО.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин.

«Суть звернення носить рекомендаційний характер, ми звертаємося до рад базового (місцевого) рівня, які вирішують, кому надавати чи не надавати земельні ділянки. Сьогодні немає закону, який би зобов’язував першочергово видавати земельні ділянки учасникам АТО. Але це треба робити. Так, нашим зверненням ми показуємо позицію депутатського корпусу й ставлення до наших воїнів. Ми просимо підтримати наших вояків і рекомендуємо головам сільських, районних рад забезпечувати спочатку тих, хто захищає Україну», - звернувся до членів профільної комісії перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик.

Члени засідання дійшли висновку, що було б ефективніше, як би відповідне розпорядження було від голови облдержадміністрації. Тому вони дописали під зверненням ще один пункт, у якому просять губернатора вжити заходів з приводу цього питання.

Цю ініціативу підтримала більшість, отож рекомендують затвердити рішення під час сесії обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 22 Січня 2015 11:22
коментар було видалено
А Показати IP 22 Січня 2015 13:24
Афігенні рекомендатори. Хай свої ділянки, що нахапали в багатьох сільрадах під Луцьком віддадуть воїнам з АТО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus