USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Комунальне приміщення на Рівненській у Луцьку продадуть з аукціону

26 Червня 2019 15:22
Нежитлове приміщення, яке належало КП «Парки і сквери міста Луцька», виставлять на продаж.

Про це йшлося під час пленарного засідання 58-ї сесії Луцької міськради 26 червня.

Депутати підтримали проект рішення про приватизацію нежитлового приміщення площею 122 метри квадратні на вулиці Рівненській, 119, для продажу на аукціоні без умов. Як раніше пяснювала начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко, йдеться про одноповерхове приміщення поряд з адмінбудинком КП «Парки та сквери міста Луцька». З її слів, споруда протягом десяти років простоює та не використовується.

Раніше приміщення передали поліклініці №2 з метою облаштування там амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Для цієї мети планували використати кошти ЄС. Оскільки кошти не вдалося залучити, пропонують продати приміщення через аукціон за допомогою електронної системи «Prozorro». З майбутнім власником нерухомості вестимуть перемовини щодо облаштування в приміщенні амбулаторії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 26 Червня 2019 16:39
Три суперечливі тези: 1) продажу на аукціоні без умов. 2) "З майбутнім власником нерухомості вестимуть перемовини щодо облаштування в приміщенні амбулаторії." 3 Яким чином з МАЙбутнім власником вести перемовини він що вже відомий том майбутній власник бо якщо ні то після купівлі це буде вже не майбутній а реальний власник!!...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus