USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Комунальні служби Любомля готові роботи взимку?

11 Листопада 2008 16:09

Голова Любомльської райдержадміністрації Василь Веремчук провів апаратну нараду, на якій аналізувалася готовність міських комунальних служб до роботи в зимовий період. Про це 11 листопада повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту Любомльської РДА, міський голова райцентру Анатолій Гірикович розповів, що проведено значний об’єм робіт по ремонту та утриманню вулиць міста. На це витрачено близько 850 тисяч гривень, в тому числі 600 тисяч – на капітальний ремонт.
Зокрема викладено 250 квадратних метрів тротуарної плитки, заготовлено 100 тонн суміші, яка використовуватиметься під час ожеледиці. Для очистки вулиць від снігу наразі підготовлено дві одиниці техніки. Також мерія має намір найближчим часом придбати спеціальну машину для очистки від снігу тротуарів.
Майже 80 тисяч гривень використано для освітлення вулиць міста – ремонт і заміну ліхтарів, лампочок вуличного освітлення. Чималий об’єм робіт провело підприємство «Любомльводоканал».
По місту проведено новий водопровід по вулицях 1 Травня та Наталії Ужвій загальною протяжністю майже 600 метрів, відремонтовано станцію знезалізнення води і замінено фільтруючий матеріал. Окрім того, працівники «Любомльводоканалу» відремонтовали частину водопровідних і каналізаційних колодязів.
У житловому секторі міська влада організувала ремонт покрівель на окремих будинках, ремонт систем електро- і водопостачання, вхідних дверей. Загалом підготовлено 17 житлових будинків. Певні роботи з підготовки до зими проведено також у дошкільних установах міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus