USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Комунальники Маневиччини заборгували перед ДП «Волиньторф»

21 Січня 2009 13:58
Днями при голові Маневицької райдержадміністрації відбулася нарада, на яку запросили директора житлово-комунального господарства Прилісненської сільської ради, секретаря цієї ж ради, начальника Маневицького районного міжгосподарського комбінату «Райсількомунгосп», заступника директора ДП «Волиньторф» та відповідні контролюючі служби. Про це 21 січня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Маневицької РДА, нарада відбулася з метою врегулювання ситуації з погашення заборгованості комунальниками села Прилісне перед ДП «Волиньторф». Сума боргу сладає 109 тисяч гривень.
Голова райдержадміністрації Костянтин Давидюк та голова районної ради Андрій Сопронюк виходом із скрутної ситуації бачать приведення тарифів з надання комунальних послуг на рівень самоокупності, працівникам житлово-комунального господарства Прилісненської сільської ради розширити сферу надання послуг як для населення так і підприємствам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus