USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Комунальники сумніваються, що до кінця дня житла у Луцьку опалюватимуться

15 Жовтня 2012 15:15
Щодо початку опалювального сезону застережень і побоювань немає. На Волині він почався вчасно. Про це під час селекторної наради в ОДА 15 жовтня відзвітував начальник Головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства ОДА Юрій Куц.

Зі слів головного комунальника області, за станом на 10 годину 15 жовтня в області опалюються всі лікувально-профілактичні заклади. «Луцьк включив 5 об`єктів, але я сумніваюся, що до кінця дня житло буде опалюватися. В Нововолинську – всі, в Володимирі – житло до кінця дня має включитися, в Ковелі – до кінця дня має все включитися» - зауважив Куц.

Голова ОДА Борис Клімчук наголосив, що цього року опалювальний сезон в області почався «без напруження».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
тиць-здиць Показати IP 15 Жовтня 2012 17:51
Чуйка є така, що з напруженням він закінчиться.
Лучанин Показати IP 15 Жовтня 2012 20:38
В п'ятницю, 12.10.12 вже був 3-й день середньодобової температури повітрія нижче 8 градусів. Чому чекаємо 15 числа? Діти через це в Луцьку хворіють повним ходом! Так хто на чому економить чи заробляє?
вільний Показати IP 15 Жовтня 2012 21:07
Для Кліми в його хоромах вже давно все без напруження. А ми й досі в холодних квартирах. Отаке покращення по "регіональному".
Валентина Михайлівна Показати IP 16 Жовтня 2012 10:46
А в привокзальному районі до сих пір святкують річницю УПА, що забули опалення включити та ще й гарячу воду відключили. У Луцьктепло регіонали не працюють, тільки волиняни. Отакі там специ.
Лучанка Показати IP 16 Жовтня 2012 13:46
Це тояно, в привокзальному районі не те, що опалення не включають, а ще й води гарячої вже 2 день немає....((((((((
мешканка привокзального району Показати IP 16 Жовтня 2012 14:20
Так, вже 2-ий день не має гарячої води!!! А коли я зателефонувала у Луцьктепло там відповіли що іде перепідключення до іншої котельні, і коли воно завершиться і піде гаряча вода вони точно не можуть сказати! А людям між іншим на роботу треба зранку збиратись, дітей в садочок.
Тетяна Показати IP 16 Жовтня 2012 14:29
Брехуни чортові,навіщо виступати і бити себе в груди ,що тепло включать вчасно,це стосується пана Романюка,як тут же прийшли і заблокували котельню на Вороніхіна,вже другий деньнемає не тільки гарячої води і теплом і не пахне. На службі сидить кікімора і всім відповідає,що вже запустили котельню і з неї йде дим, брехуха гнати всі ці служби нафік ,за що їм платити зарплату,як вони ні в чому не обізнані,хіба що сидіти і слухати прокльони в свою сторону.Схаменіться влада,бо люди будуть скоро йти на вас з вилами!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus