USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Конфлікт переріс у бійку: деталі вбивства 25-річного чоловіка в Нововолинську

14 Березня 2024 10:00
У Нововолинську 13 березня ввечері між двома чоловіками трапилася бійка. Під час конфлікту 26-річний власник помешкання завдав тілесних ушкоджень ножем опоненту. Від отриманих травм постраждалий помер у лікарні.

Як розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини у пресслужбі ГУНП у Волинській області, подія трапилася учора близько 22 години. Між чоловіками 26 та 25 років виник конфлікт, який переріс у бійку. 26-річний власник помешкання завдав тілесних ушкоджень ножем опоненту.

25-річного потерпілого із травмами доправили до лікарні, де він помер. За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

На місці працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (місто Нововолинськ) Володимирського РВП. Слідчі провели детальний огляд місця події, під час якого вилучили речові докази у справі, зокрема і знаряддя злочину.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розглядають питання про оголошення підозри затриманому та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus