USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Конгрес США розпочав розслідування проти Трампа

4 Березня 2019 08:59
Конгресмени США розпочали розслідування щодо ймовірного перешкоджання правосуддю та зловживання владою з боку президента Дональда Трампа.

Голова юридичного комітету Палати представників США Джерольд Недлер сказав, що є очевидним той факт, що президент зловживав владою. Однак додав, що зарано розглядати можливість початку процедури імпічменту, пише канал24.

«Перед тим, як розпочати проти когось процедуру імпічменту, треба переконати американський народ, що це повинно статись», – наголосив Недлер.

Для розслідування комітет хоче отримати документи від Міністерства юстиції, сина президента та фінансового директора фундації Трампа Аллена Вайсельберга.

Наразі Білий дім цю ситуацію не прокоментував.

До слова, 27 лютого колишній адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен назвав свого екс-клієнта расистом, аферистом та шахраєм. Він стверджує, що президент США наперед знав про те, що WikiLeaks опублікує компромат на Гілларі Клінтон. Трамп відповів, що в словах екс-адвоката багато брехні Трамп різко відреагував на свідчення свого екс-адвоката Коена та звинуватив його у шахрайстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus