USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Коні і сільський колорит: який відпочинок влаштували дітям переселенців на Волині

13 Червня 2022 17:58
Літній клуб з іпотерапією допомагає пережити стрес війни дітям-переселенцям, які тимчасово переїхали до Підгайцівської громади.

Про це повідомляє пресслужба громади.

Десять дітей безкоштовно відпочивають у літньому клубі на базі ГО «СОТТОСОПРА» на Ківерцівщині завдяки трьом громадським організаціям, які взяли на себе усі фінансові витрати: «Волинський Клуб Автомобільний», СОТТОСОПРА та «Бізнес Волинь».

Заступники Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь та Валентин Приходько відвідали юних відпочивальників, а директорка Липинського будинку культури Богдана Борис провела дітям патріотичний майстер-клас.

Читати ще: Патріотично і без тривог: під Луцьком відгуляли сімейний пікнік КОЗАК-party

Керуюча літнім клубом Наталія Петрук розповідає, що війна та пережитий досвід лишили глибокий слід у душах дітей, хтозна скільки потрібно буде часу та зусиль, щоб вони почали почуватися краще і відчували себе у безпеці. Але навіть десять днів, які вони проведуть у літньому клубі, матимуть позитивний ефект, певні тут. Адже дітям дуже подобається спілкування з природою та тваринами, для багатьох це перший такий досвід.

Вихованці літнього клубу потрохи освоюються, змінюються, починають відкриватись і проявляти свої таланти у творчих шоу, які вони влаштовують щовечора. Доглядають за кіньми, їздять верхи під наглядом тренера, ходять на прогулянки до лісу, грають настільні ігри, переглядають фільми, насолоджуються тишею заміського відпочинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus