USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку вибрали найкрасивішу студентку. ФОТО

17 Квітня 2011 10:26
Представляти Волинь на всеукраїнському конкурсі краси серед студенток вищих навчальних закладів 20 травня 2011 року в Київ поїде вісімнадцятирічна студентка Луцького інституту розвитку людини університету «Україна» Яна Щибря, яку на конкурсі «Студміс-2011. Волинь» визнали переможницею.

Фінал конкурсу краси регіонального відбору «Студміс-2011. Волинь» відбувся 15 квітня у Палаці культури міста Луцька.

Як повідомив координат регіонального конкурсу Віталій Поліщук попередньо вже були проведенні конкурси краси у вузах Волині. Їх переможниці і склали фінальну сімку, що змагалася за діадему «Студміс-2011. Волинь».

Серед членів журі конкурсу були редактор журналу «Ваше весілля» Ольга Охремчук, соліст гурту «Давня казка» Євген Чепіль, представник київського оргкомітету конкурсу Володимир Лаврукевич, хореограф Артем Шошин, депутат Луцької міськради, підприємець і благодіник Микола Яручик, керівник харківського театру мод «Нова мода» Руслан Колотіло, а також директор конкурсу «Княжна Волині» Інна Чернишова.





Дівчата змагалися у п´ятьох конкурсах. Серед них - конкурс «Знайомство», в якому красуні повинні були представити себе. Усі дівчата вийшли в оригінальних сукнях з національними мотивами, а дехто з конкурсанток розповідати про себе брався навіть віршами власного написання.










Перевірити кмітливість дівчат організатори вирішили під час конкурсу суконь. За умовами, учасниця повинна була зробити сама собі наряд з будь-якого матеріалу, окрім тканини.

Отож представниця Луцького національного технічного університету Марія Бондар одягнулася у два кілограми бубликів і запрошувала усіх присутніх після конкурсу до неї на чай. За такий смачний наряд ведучі конкурсу шоу-мени Андрій Котищук та Юрій Шевчук прозвали Марію «дівчиною-закускою».



Їй компанію склала «дівчинка-тарілка» Яна Щибря з ЛІРоЛ, що одягнулася у весільну сукню з паперових тарілок. Конкурсантка запропонувала поскладати бублики на її тарілки, а також забажала «хлопчика-чашку».



Ольгу Мелюх з Луцького базового медичного коледжу охрестили «дівчиною-душовою кабінкою» за те, що вона була одягнена в клейонку, а за капелюшок з квітів порівняли з телеведучою Катею Осадчою.



Маргарита Гарбарук з Волинського інституту економіки та менеджменту зав´язала на собі 118 бантиків, так як зізналася, що любить робити подарунки.

Ірина Зданевич з Луцького педагогічного коледжу виготовила сукню з прикрас для квіткових букетів, а Віра Рудзевич з Волинського технікуму Національного університету харчових технологій пошила елегантну сукню з синтепону.





Анна Фаізова з Волинського національного університету, що вийшла в паперовій сукні та пуантах так надихнула ведучого Котищука, що він і сам намагався виконати декілька па і хоча б секунду простояти на одних лише пальцях ніг.



До слова, ведучих протягом вечора надихали і виступи запрошених творчих колективів. Наприклад, після приголомшливого танцю брейкерів Iron Kids і виступів реперів Артіка та гурту Quatro Котищук намагався повертітися на голові та заспівати, а Шевчук після номеру на конкурсі талантів Анни Фаїзової переодягнувся в її сукню. Що правда, повторити побачені гімнастичні трюки йому не вистачило грації і пластики.








Для інтелектуального конкурсу «міски» вийшли у костюмах ділового стилю з предметами, що ототожнюються з їх професією. Умови конкурсу передбачали питання - чи врятує краса світ? що краще: синиця в руках чи журавель у небі? хто має робити перший крок у стосунках? яким має бути ідеал чоловіка?







Під час конкурсу талантів переважна більшість дівчат демонстрували власні вокальні здібності. Однак, для прикладу, Віра Рудзевич вирішила "взяти" журі спокусливим танцем зі стільцем, Анна Фаізова продемонструвала номер художньої гімнастики, а Марія Бондар пішла оригінальним шляхом – розповіла присутнім про цінності, що мають для неї значення і запустила у зал надувні кульки.











На відміну від більшості конкурсів краси на «Студміс-2011. Волинь» обійшлося без виходу дівчат в купальниках. Натомість змагання завершилося конкурсом дефіле у вечірніх сукнях. Віталій Поліщук пояснив, що конкурс в першу чергу визначає кмітливих, розумний та гарних дівчат. Каже, що гідно оцінити ці всі якості можна і без конкурсу бікіні.







За результатом голосування оплесками і свистом зал віддав звання «Міс глядацьких симпатій» Марії Бондар. Вона ж отримала від журі звання «Міс інтелект».

Звання «Міс індивідуальність» заслужила Ірина Зданевич, у номінації «Міс фотогенічність» перемогу отримала Маргарита Гарбарук, «Міс елегантність» стала Віра Рудзевич.






Анна Фаізова з ВНУ стала другою віце-міс, а Ольга Мелюх з Луцького мед-коледжу першою віце-міс. Перемогла блондинка Яна Щибря з університету «Україна». Усіх дівчат спонсори та організатори конкурсу закидали подарунками та квітами.





Довідково:

Засновник конкурсу - Олнксандр Санченко (м. Київ)

Генеральний спонсор - компанія Покетбук, який вручив СтудМіс Волинь головний подарунок - електронну читальну книгу.

Конкурс пройшов за підтримки Всеукраїнської студентської ради, Міністерства освіти та науки, молоді та спорту, Департаменту вищої освіти, Луцької міської ради.

Спонсором проекту також виступив портал Job.ukr.net

Мережа магазинів Євродім надала спонсорську підтримку при проведенні конкурсу СтудМіс Волинь, а клуб фітнесу та танців Vita Gym Club подарували конкурсанткам абонементи на фітнес та східні танці.

Директор магазину Fashion Studio, директор конкурсу Княжна Волині Інна Чернишова, зайнявши також місце у журі, виступила спонсором конкурсу та надала подарункові сертифікати на одяг у магазині.

Організаційними партнерами виступили СІКБ ЛНТУ та гурт Кватро, які також виступали під час конкурсу, співпрацювали в організації концерту також репер Артік, Студія звукозапису Шанс, агентство Профстайл, Влад Достовалов, Артем Шошин та його колектив FreshArt, гурт Давня Казка (хедлайнери) та Iron Kidz Crew, керівник колективу Джаліла - Алія, та ведучі Андрій Котищук і Юрій Шевчук - дует «Привет».

Під час фотоконкурсу усім дівчатам макіяж зробили в офісі Мері Кей Світлани Павлячик, фотографував їх Юрій Мучачик, ОСС студія, в меблевому салоні Авіва.

До речі, якісні надруковані фото великого формату залишились у подарунок дівчатам від ПроФотоЦентру.

Возили організаторів та дівчат, а також апаратуру, та надали подарунки Морячок таксі.

А безпосередньо після конкурсу дівчат чекав лімузин компанії Віп Кортеж з номерами «СТУДМІС ВОЛИНЬ 2011», яким їх та журі і оргкомітет доставили на діловий фуршет у кафе "Аліса". У ньому ж відбувалась анонсована прес-конференція проекту у лютому.

Продовжили подорож лімузином по місту дівчата у шоу-бар "Севен", де за день до конкурсу серед також вибрали Міс Севен (це були pre- та after-party конкурсу).

Щодо самого конкурсу, то відкривав його координатор СтудМіс Волинь Віталій Поліщук, стиль якого цього вечора забезпечили у студії С. Чірік.

Стиль же дівчат - зачіски та макіяж на конкурс, забезпечили партнери - мережа салонів краси Візаж, сім"я салонів краси Наталка та візажист Юлія Бортнікова.

Попередньо дівчата мали змогу скористатись послугами салону Регіна, та приміряти сукні, у яких відбувалось дефіле конкурсу, у салонах Стиль Новіа та Міа Споза.

Усі дівчата отримали квіти та чудові кімнатні рослини від салону квіті У Наталі та гуртівні квітів Флора А, подарунки від Оріфлейм та студії стилю та віражу Парадіз, від Миколи Яручика та магазину Апельсин, від інформаційного партнера - журналу Ваше Весілля.

Також інформаційними партнерами були Віп Волинь та Позитивна Україна, Молодіжний портал Волині.

Ще подарунки дарували студія краси Лейла, магазин одягу, прикрас та подарунків Черніка, фітнес клуб Спайкер, та магазин одягу D.Point. Анонсові афіші забезпечила компанія Смарт, а дипломи і стрічки дівчатам виготовили у поліграфічній фірмі Друк. Відео, фото та мультимедійне забезпечення надали у Волиньенергософт.

Окремі подяки оранізатори висловили Луцькій міській раді, Тетяні Гнатів та Юрію Войнаровському, та усім причетним до організації свята краси, кмітливості та таланту СтудМіс Волинь 2011.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Унікум Показати IP 17 Квітня 2011 12:36
Щибрічок найкраща ))) Так дєржать!!!
ПРОХОЖИЙ Показати IP 17 Квітня 2011 12:58
Нет , не славянское это развлечение. Абсолютно чужое - и по духу , и по стилю , и по исполнению... Тоска и нарочитость. Обязательно из наших девчонок нужно сделать пластмассовую Барби . Вымученные улыбки и робокопские позы , приобретенные в салонах "красоты" и модельных агентствах лишь усугубляют неловкость ситуации . Самое яркое впечатление от подобных конкурсов всегда оставлял глубокоуважаемый господин Главацкий . Его фото с мобилой у уха - это уже шоу.Не вижу ГЛАВного конкурсанта ...Жаль. А девчонки ...им бы замуж. А диплом "Королевы" сложить в восьмеро - и под ножку супружеской койки , чтобы не шаталась.
Унікум до ПРОХОЖИЙ Показати IP 17 Квітня 2011 22:52
Вона не ""пласмасова Барбі", а дійсно заслужила. Спочатку на себе в зеркало глянь і вдивись уважно чи нема там лоховского відтінку а тоді вже шось там булькай.
Спостерігач Показати IP 17 Квітня 2011 14:33
Оце дівчатка, оце краса і розум! Не те, що в політєхє: ступи ростом в два метри. В таких моя бабуся мак і просо товкла. Жінка створена для кохання, тому повинна бути тендітною. А кобил в колгосп возити органічне добриво і гичку від буряка!
Spaceman Показати IP 17 Квітня 2011 15:25
Найвродливішу, а не найкрасивішу. Так?
Face beautiful model Показати IP 17 Квітня 2011 18:29
Дійсно перемогла найкраща!!! Дуже гарна дівчинка!!!! Бажаю їй успіхів!
VSC Показати IP 17 Квітня 2011 18:33
Красота есть, а стиля нет. Грустно.
сым до VSC Показати IP 2 Серпня 2014 12:32
не грусти - похрусти!
Віктор 96 Показати IP 17 Квітня 2011 19:32
Перемагати мала Маргарита або дівчина із ВНУ... За що вибрали блондинку - невідомо?!?!?! Вона зростом була найнища... Так вродлива, але не найвродливіша?!?! Тому, як на мене, це черговий конкурс для чиєїсь дочки чи племіниці!!!!!
Унікум до Віктор 96 Показати IP 18 Квітня 2011 11:59
Жаба - то така штука підступна, а ще якщо й давить ))))) Яка дочка? Яка племіниця? Ви гляньте, не дівчина а канхвєточка ))))
Саня Лисак Показати IP 17 Квітня 2011 20:18
Норм вибрали..но всьо равно..наша Іринка зе бест))мала..ми с табой)
Саша Показати IP 17 Квітня 2011 22:59
Дивний вибір. В переможниці немає жодної родзинки,нічого особливого, таких- тисячі у нас на Волині навіть. Але це моя скромна думка. П.С. Марія не перестає дивувавити. Я за красу з розумом,хоча це дуже небезпечне поєднання:)
Vigilante Показати IP 18 Квітня 2011 00:20
Пацик на 3 фотці так торчить, аж слина з рота котиться, руками витирає. ))))
Анатолій Котлюк Показати IP 18 Квітня 2011 00:23
а де вихід в купальниках? не було?
Вова Показати IP 18 Квітня 2011 08:31
От де гарні дівчата. Просто красуні.
естет Показати IP 18 Квітня 2011 08:59
http://vkontakte.ru/pandapandapandapanda#/pandapandapandapanda Нічогенька така, а ви кажете чиясь там доця...
Барбара Стрейзанд до естет Показати IP 18 Квітня 2011 18:45
Дай гороші простій замухрижці, зроби професійний макіяж, одягни в круті шмотки та сфотографуй на професійний фотоапарат потім додай трошки фотошопу і вона стане зіркою!!!
яся до Барбара Стрейзанд Показати IP 20 Квітня 2011 09:18
мої фотографії-це фотокласи-а саме мій одяг і макіяж який в мене кожен день,я показувала себе такою-якою я є
AntikosikendFern Показати IP 18 Квітня 2011 09:30
І знову Косік і Ферн..... WTF ?
123 Показати IP 18 Квітня 2011 14:51
Оля Мелюх найгарніша )
Стерх Показати IP 18 Квітня 2011 23:44
Спасибо прохожему,впервые встречаю беззлобный и своеобразный взгляд на событие,подобного рода.И,хотя, не полностью разделяю скепсис,это интересно читать.
Вєра Р♥ Показати IP 19 Квітня 2011 18:50
Яся ти найкраща... Хай що там говорять, а конкурс "КРАСИ, КМІТЛИВОСТІ, ТА ТАЛАНТУ" і все це ти показала на 100%)))) Я за тебе.
яся до Вєра Р♥ Показати IP 20 Квітня 2011 19:38
дякую =))це дууже приємно=))
поціновувач краси Показати IP 20 Квітня 2011 21:21
Вєра Р♥ була сама найсексуальніша!!!
Бла бла бла Показати IP 22 Квітня 2011 08:20
Там дєвка з Палітєха як туда попала?,,ви б бачили її без макіяжа((
шеря Показати IP 22 Квітня 2011 10:23
Олька сама офігенна
Петро Показати IP 22 Квітня 2011 11:29
Дівчата - гарні, розмальовані, ходять поважно, дупою хитають. Хпоці чогось всі в шаликах,холодно в залі було? Унікуму. Глянув в дзеркало, весь в лоховському відтінку, паніка, що робити?
помічник депутата Показати IP 2 Травня 2011 17:13
переможниця була відома ще до початку конкурсу!!!! студрада-ГАВНО
alexa Показати IP 16 Серпня 2011 22:55
Яна для мене чужа постороння людина...Вона обслуговувалась в мене в перукарні....Я цією дитиною налюбуватись немогла. Вона що з макіяжем що без все рівно дуже гарна.Вона як намальована,настільки в неї риси обличчя красиві.Вона в житті набагато гарніша ніж на фотках з конкурсу...і як людина дуже хороша ,скромна без понтів....Яночка тримайся!ти молодець !я за тебе рада!А ті що завидують тусуйтесь на стороні,вам тут не місце!!!!!!!!!!!!!
Гапочка Показати IP 18 Вересня 2011 21:16
ЯНА ДОСТОЙНА ЦЬОГО!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus