USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Конкурсна комісія обрала голову податкової служби

23 Квітня 2019 16:06
У конкурсі з відбору керівника Державної податкової служби України (ДПС) переміг заступник міністра фінансів Сергій Верланов, кандидатуру якого Комісія вищого корпусу державної служби рекомендує уряду затвердити на даній посаді.

Про це йдеться на сторінці Міністерства фінансів України в мережі Facebook з посиланням на результати сьогоднішнього завершального етапу конкурсного відбору, пише УНІАН.

До фінального відбору увійшли: заступник міністра фінансів України Сергій Верланов, виконавчий директор «Стандарт-аудит» Дмитро Олексієнко та заступник міністра юстиції України з питань європейської інтеграції Сергій Пєтухов, які у прямому ефірі представили членам конкурсної комісії свою програму розвитку податкової служби у вигляді презентації, а потім протягом години відповідали на запитання присутніх на конкурсі представників бізнесу, народних депутатів, експертів і членів комісії.

«Сергій Верланов отримав сумарно 16,45 балів, Сергій Петухов – 13,54 бала, Дмитро Олексієнко не набрав балів, достатніх для рейтингового оцінювання. За результатами оцінювання кандидатів Комісія рекомендувала Кабінету Міністрів України призначити Сергія Верланова головою Державноі податковоі служби», – повідомили в Мінфіні.


16 квітня Петро Порошенко у ефірі каналу «112 Україна» оголосив імена нових очільників Державної фіскальної служби та Митниці.

Ними стали Максим Нефьодов (ДФС) та Сергій Верланов(Митниця)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus