USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Визначили переможців конкурсу малюнків «Міліція очима дітей». ФОТО

14 Серпня 2013 10:11
Працівникисектору кримінальної міліції у справах дітей Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області, спільно із працівниками центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і відділу з питань сімї, молоді, фізичної культури та спорту Нововолинського міськвиконкому, відвідали дитячий табір відпочинку «Прикордонник».

Як повідомили у прес-службі волинських правоохоронців, серед відпочиваючих дітей, організували конкурс малюнку на тему «Міліція очима дітей». В конкурсі взяли участь вісімнадцять дітей різного віку. Крім цього, працівниками соціальних служб та сектору кримінальної міліції у справах дітей, було доведено до відпочиваючих та працівників табору, про те, що в Україні та у м. Нововолинську проходить акція «Відповідальність починається із мене». Директор відділу з питань сімї, молоді, фізичної культури та спорту Тетяна Супрон розповіла дітям про акцію, закликала вести здоровий спосіб життя, без алкоголю, тютюну та наркотиків, займатись спортом та фізичною культурою.
Начальник СКМСД Нововолинського МВ УМВС капітан міліції Володимир Морис спільно із директором ЦСССДМ Ольгою Лакиш прочитали дітям лекції «Про шкідливий вплив алкоголю та тютюнопаління на організм дитини, що формується» та «Про недопустимість вчинення ними правопорушень».
Переможців конкурсу малюнку «Міліція очима дітей» визначено на засіданні журі у виконавчому комітеті Нововолинської міської ради.




За результатами конкурсу перше місце виборола Вікторія Клімук, друге місце Марія Уманець, а третє – наймолодша учасниця конкурсу Катерина Мельник.

Переможців конкурсу нагороджено грамотами та м’якими іграшками бобер Бодя міліціонер. Всі без виключення учасники конкурсу отримали солодкі призи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Семен Показати IP 14 Серпня 2013 10:36
Сподіваюся,перше місце зайняла дівчинка,котра намалювала купу лайна ?!
Без слів Показати IP 15 Серпня 2013 14:59
А зробіть аналогічний конкурс: Діти очима міліції!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus