USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Контрабандист позбувся автомобіля

20 Листопада 2012 13:41
Перевезенню значної партії контрабандних цигарок запобігли прикордонники на Волині. Зокрема у одного із зловмисників вилучили автомобіль.

Про це повідомили у прес-лужбі Луцького прикордонного загону.

Так, на ділянці відділу «Грабове» припинили спробу переміщення 16 ящиків сигарет. Група реагування уночі 20 листопада виявила в кущах 8 ящиків сигарет, упакованих в поліетилен та підготовлених для переправлення через Буг. Ще стільки ж ящиків тютюнових виробів виявили польські прикордонники на своїй території.

Вранці ж на ділянці відділу «Ягодин» прикордонний патруль затримав 2-х місцевих жителів, які намагались переправити по той бік кордону 6 ящиків контрабандного курива.

Зокрема, протягом декількох останніх днів в пунктах пропуску «Ягодин-авто» та «Ягодин-залізнична станція» прикордонники виявили майже 1,5 тисячі пачок сигарет на загальну суму більше 9 тисяч гривень. Окрім цього, один громадянин України позбувся автомобіля «Опель», сховавши кілька сотень пачок сигарет в панель приладів та в сидіння авто.

Загалом упродовж минулої доби прикордонні наряди Луцького загону на українсько-польській ділянці кордону виявили більше 12 тисяч пачок сигарет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus