USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Контрабандисти на Ягодині «загубили» 420 тисяч

26 Січня 2012 17:36
Понад півтисячі пачок цигарок за один день затримали на МПП «Ягодин» волинські прикордонники.
Про це повідомив Олег Личковський у прес-службі Луцького прикордонного загону.

25 січня через міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Ягодин» двічі намагалися підпільно провезти цигарки.

У першому випадку двоє українців хотіли «перекинути» через кордон 370 пачок тютюну білоруського виробництва, сховавши їх в панелі приладів «Фольксвагену» та в ящику з-під інструменту. За що і поплатилися ‒ автомобіль, як засіб контрабанди, конфіскували. Оцінили правоохоронці підпільний товар разом із автомобілем у понад 58 тисяч гривень.

Позбувся автомобіля «Вольво» і поляк, який сховав у повітряному фільтрі та за обшивкою в панелі приладів машини 200 пачок цигарок «LМ». Його авто і цигарки правоохоронці оцінили у понад 362 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus