USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Контрабандист заховав цигарки у штани і куртки. ФОТО

20 Червня 2011 11:03
На Волині вночі 20 червня затримали контрабандиста, який намагався перевезти через кордон цигарки на суму 180 тисяч гривень.
Близько третьої ночі в пункт пропуску «Ягодин-авто» під’їхав вантажний автомобіль «Вольво», який виїжджав з України. Про це розповіли у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю Держприкордонслужби.
Керував транспортним засобом 43-річний громадянин України.
Водій мав доставити до Бельгії львівський та миколаївський текстиль.
Прикордонникам Луцького загону та працівникам митниці поведінка водія здалась підозрілою, тому вони вирішили провести детальний огляд авто.
Серед штанів, курток та бузок, що подорожували у картонних коробках, у такій же тарі були заховані 24 тисячі пачок сигарет марки «Бонд» з українськими акцизними марками.
Виявлений товар та автівку як засіб перевезення контрабанди вартістю 100 тисяч гривень було вилучено.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пананчік Показати IP 20 Червня 2011 13:07
Попандос!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus