USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Концертний тур містечками Волині: зібрали 80 тисяч на АТО

27 Грудня 2014 22:15
Завершився благодійний концертний тур «Все для нашої перемоги», організований артистами Ківерцівського районного будинку культури ім. М. П. Ковальова за підтримки «Автомайдану України».

Майже 80 тисяч гривень вдалося зібрати під час концертного туру на підтримку бійців, - повідомляють організатори туру.

Нагадаємо, що в рамках туру творчі колективи Ківерцівського районного будинку культури виступили з концертами у Ратнівському, Старовижівському, Ковельському, Локачинському, Любомльському, Шацькому, Любешівському, Камінь-Каширському, Іваничівському,

Горохівському, Маневицькому районах, а завершальний концерт відбувся у Луцьку 24 грудня.

Найбільшу суму зібрали у Ківерцівському районі – 22 тисячі гривень. Разом під час благодійного туру вдалося зібрати 77168 гривень.

Керівник «Автомайдану України» Олег Бондарук наголосив, що такі заходи потрібні не лише для збору коштів та необхідних речей для наших бійців, а й для підтримання їхнього бойового духу.

«Ми бували у різних містах Волині. Довелося побачити різне. Хтось активно долучався, а хтось не дуже. У Луцьку було не так багато людей, як очікували. Не знаю, можливо, тому, що всі заклопотані підготовкою до Новорічних та Різдвяних свят. Але незважаючи на те, що у нас попереду місяць святкувань, ми не повинні забувати про тих, хто захищає нас. А вони там теж чекають свята і підтримки», - розповів він та закликав усіх волинян замість гучних святкувань краще допомогти нашим бійцям.

«Ми повинні в першу чергу думати про них, а не про власний комфорт», – наголосив він.

За отримані кошти автомайданівці закупили теплі речі для бійців, продукти харчування та все інше, необхідне на фронті. Частину вже відвезли на передову.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus