USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Кордон 835» буде без понтонного мосту

12 Серпня 2011 13:59
Європейські Дні Добросусідства «Кордон 835» цьогоріч відбудуться без традиційного понтонного мосту.
Про це повідомив організатор заходу із польського боку Стефан Батрух.
Причиною цієї проблеми стало розлиття ріки Буг, у результаті чого підтопило прибережну територію, на якій і мали б відбуватися Європейські Дні Добросусідства. Найбільше підтопило з українського боку.
«з’явилась проблема – Буг вийшов з берегів так сильно, що неможливо навіть встановити понтонного моста. Тому пропуску не буде. Захід буде відбуватися по два береги ріки: намагаємося вирішити питання таким чином, щоб встановити екрани і запускати відео того, що відбувається на місцях. Техніки працюють над тим. Чи встигнемо та чи вдасться, не знаю», - каже Батрух.
За його словами, шукають також можливості переправи на човнах.
«Сьогодні МНС-ники мали подивитись чи є місця, де можна причалити», - повідомив він.
Таким чином, більшість учасників цьогорічних ЄДД «Кордон 835» Кречів-Крилів перетинатимуть українсько-польський кордон через пункт пропуску Устилуг-Зосін. Втім, цей перетин є тільки автотранспортним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Міковай Показати IP 13 Серпня 2011 22:55
Хто його організовує той Кордон? Кому це треьба?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus