USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Коронавірус на Волині: поодинокі випадки, але вакцинуватися потрібно і у воєнний час

21 Березня 2022 13:34
Наразі на Волині фіксують небагато випадків захворювання на коронавірус, проте медики зазначають, що не варто нехтувати профілактичним щепленням.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила завідувачка відділу епідеміологічного нагляду та профілактики інфекційних захворювань ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» Ірина Єнжиєвська.

З її слів, наразі фіксують небагато випадків захворювання на COVID-19.

«Ситуація стабілізувалася, зараз у нас фіксують поодинокі випадки. Те, що ми фіксуємо, – це вносимо дані про випадки, які раніше не були обліковані, які не подали вчасно під час осінньої хвилі. Загалом виявляють до 50 випадків на день в області», – повідомила вона.

Ірина Єнжиєвська додає: попри невисокий рівень захворюваності, не варто забувати про щеплення проти коронавірусу. У тому числі й про бустерну дозу. Тим більше, що зараз побільшало скупчень людей – в укриттях, місцях евакуації, місцях прихистку тимчасових переселенців.

«Ми можемо очікувати нові мутації коронавірусу. Зараз є чимало скупчень людей, які тісно контактують: і під час переселення, і під час перебування в місцях для тимчасово переміщених осіб. А бустерна доза підсилює захист», – наголосила вона.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus