USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Коронавірус виявили в журналістки з Луцька і працівників птахофабрики з Володимира

29 Травня 2020 14:28
Серед нових хворих на коронавірус у Волинській області – журналістка, працівники птахофабрики та медики.

Про це йшлося 29 травня під час брифінгу у Волинській облдержадміністрації щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, 29 травня МОЗ дозволило трьом областям – Волинській, Закарпатській і Луганській – перейти до нового етапу пом’якшення карантинних обмежень. Було прийнято рішення про послаблення карантинних обмежень у Волинській області, за винятком Ковеля, Ковельського району та Олики.

Як повідомили в ОДА, загалом в Україні нараховується 22 811 лабораторно підтверджених випадків коронавірусу. На Волині зафіксували 863 випадки, із яких 12 – за останню добу.

Четверо нових хворих виявили в Луцьку: одна журналістка, один працівник держпродспоживслужби, один медичний працівник Ковельського МТМО і одне сімейне вогнище. Причини інфікування наразі встановлюються. Стан хворих задовільний.

У місті Ковелі – три нових хворих: один медичний працівник Ковельського МТМО, один поодинокий випадок і одне сімейне вогнище.

Ще 5 хворих виявили у Володимирі-Волинському: три працівники Володимир-Волинської птахофабрики, один працівник «Прогресу» і один поодинокий випадок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus