USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Корпорація «Богдан» сподівається на рефінансування, – президент

3 Грудня 2008 08:58
Президент корпорації «Богдан» Олег Свинарчук переконаний, що вдасться уникнути зупинки виробництва. Про це він розповів під час брифінгу, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Олег Свинарчук розповів: «Ми поставили (перед владою, – «ВН») питання про виділення рефінансування по частині проектів. Адже, скажімо, для розвитку нашого луцького заводу потрібно близько 200 мільйонів доларів рефінансування. Ці гроші уже вкладені, але оскільки ліквідність банків скорочується, то хотілося б, аби держава виступила гарантом або це фінансування було виділено через Нацбанк».
«Мова йде про десятки тисяч робочих місць, про податки, які ми сплачуємо щомісяця, і, в принципі, підтримки української економіки для недопущення поглиблення кризи», – наголосив президент корпорації «Богдан».
Він заявив: «Я певен, що нам удасться обрати ефективну економічну модель підтримки власного виробництва і вдасться уникнути зупинки виробництва».
Водночас Олег Свинарчук підтвердив, що у вересні та жовтні  спостерігалося скорочення виробництва порівняно із попереднім місяцем.
Довідково:
Луцький автозавод – базовий виробничий підрозділ корпорації «Богдан». За десять місяців 2008 року вироблено продукцію на 5,8 мільярда гривень, що в 1,8 раза більше, аніж за аналогічний період торік. На заводі працюють 5,8 тисячі чоловік, а середня зарплата становить понад 2,4 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus