USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Корупція – головний тягар для країни», - нардеп

16 Грудня 2017 10:26
Українців з усіх куточків держави об'єднує небажання терпіти корупціонерів у владі.

Про це в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1» заявив голова політради УКРОПу, народний депутат Тарас Батенко, інформують на сайті УКРОПу.

«Війна примирила різні верстви суспільства, схід і захід України. Але ми не можемо примиритися з топ-корупціонерами, так само як не можемо миритися з терористами або з убивцями Небесної сотні», – зазначив нардеп.

Укропівець додав, що корупція – головний тягар для країни, який може вивести громадян на новий Майдан. З іншого боку, нардеп відзначив початок згортання демократичних процесів на тлі переслідувань опозиціонерів.

«На війну списали все. Влада забрехалася у власних вчинках та обіцянках, які давала три роки тому Майдану, громадянам і західним партнерам», – наголосив Тарас Батенко.

На думку нардепа, усі проблеми в Україні починаються з того, що посадовці дбають передусім про власні доходи, а не про державні інтереси. Навіть під час таких національних трагедій, як Дебальцеве та Іловайськ, можновладці думали лише про збереження власного бізнесу.

«Бізнес і влада в Україні мають розділитися», – підкреслив Тарас Батенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
простий українець Показати IP 16 Грудня 2017 11:58
А ви, депутати і є головні корупціонари, які постворювали цілі клани (приклад - Луценко і його сімейка). Отже.... Висновки робіть самі, хто є тягарем для країни....
ВВ Показати IP 18 Грудня 2017 09:56
Нардепи - головний тягар для країни. Вже краще вибрати одного монарха, який буде керувати країною і переживати за свій народ, який дає йому і його майбутньому поколінні прибутки, повагу і т.д. А не прийдуть до влади ви?одки - нахапають по-більше за свій строк і свалять. А Ми дальше будемо стояти біля розбитого корита і вірити, що після виборів буде краще. НЕ БУДЕ. ЦЕ ВЖЕ ФАКТ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus