USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Корвет «Луцьк» повертають Україні

12 Травня 2014 10:39
Після нетривалої перерви з 12 травня має відновитися передача українській стороні кораблів, які були захоплені Росією під час окупації Криму. Корвет "Луцьк" сьогодні очікують в одеському порту , - повідомляє "УНІАН".

Нагадаємо, корвет "Луцьк" знаходиться в одній із севастопольських бухт. Його і значну частину іншої техніки планують передати Військово-морським Силам України.

У понеділок, 12 травня, в одеському порту очікується прибуття корабля управління "Славутич", протичовнових корветів "Луцьк" та "Тернопіль", а також ракетного корвета "Придніпров'я".

Раніше в Одесу були перебазовані кораблі ВМС України "Донбас" і "Кіровоград", ракетний катер "Прилуки", танкер "Фастів" і судно розмагнічування "Балта".

На 13 травня планується передача Україні підводного човна "Запоріжжя", який в силу свого поважного віку, незважаючи на недавній ремонт, безнадійно застарів. Скоріше за все, він стане музейним експонатом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
...... Показати IP 12 Травня 2014 10:41
Ага, и поставить его на 33-ем возле самолёта.
+++++++ до ...... Показати IP 12 Травня 2014 11:26
Ти ж його перший на металобрухт пиляти будеш
лпдмуа а простише и до ...... Показати IP 12 Травня 2014 20:49
в мене е друге побажання : За героїчну оборону сухопутной і морськой територіі Украіни під назвою крим : Украінським морякам замість бушлатів-тільняшок ф-1-2-3-4-5-6 видати брилі із картузом-вишиванки-червоні шаровари-ялові чоботи змащенні солідолом і жупани кожному в руки видати по багру : Бо такого позору ніодне війско ще небачило і непобачить : Незаслужили вони носити героїчну морську форму бо вони нею недорожать
лпдмуа а простише и Показати IP 12 Травня 2014 19:37
треба терміново на сапалаівці робити причал

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus