USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Кошти для волинян на Сході - досі на рахунках Міноборони

4 Липня 2014 13:49
Ще у травні волинські депутати перерахували 3 мільйони гривень на рахунки Міністерства оборони України для потреб військових на сході країни. Однак, батальйону територіальної оборони спрямували лише 180 тисяч гривень. Решта коштів досі знаходяться на рахунках у Міноборони.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини інформувало: обласна рада передбачила 1,7 мільйона гривень для 51-ї механізованої бригади, де більшість військових - з Волині, ще в травні. Втім, громадські активісти забили на сполох, мовляв, наші солдати з цих грошей не отримали ні копійки, і досі є проблема з амуніцією. Через бюрократичну систему гроші "зависли" в казначействі й жодної копійки для потреб волинських солдатів досі не використали.

«Кошти, що ми виділили, можна сказати, що вони зняті і з культурних програм, і з освітніх. Ми могли за них і ремонти поробити в школах. Але ми вирішили виділити ці кошти для того, щоб забезпечити безпеку наших солдат, які беруть участь в АТО. Жоден наш солдат не повинен іти непідготовленим і без захисної амуніції», – резюмує заступник голови Волинської ОДА Роман Карпюк. Щоправда, чиновник не пояснює, чому гроші досі неосвоєні, - йдеться у сюжеті IA ZIK.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus