USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кость Бондаренко розповів про стосунки Шиби і Луцькради

4 Серпня 2008 18:58
Відомий український політолог Кость Бондаренко під час перебування у Луцьку розповів про своє бачення проблем, спричинених виходом Луцького міського голови Богдана Шиби із ВО «Батьківщина». Про це 4 серпня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Бачення політологом проблеми, пов’язаної з виходом Богдана Шиби з БЮТ, особливо зацікавило керівника інформаційно-аналітичного центру «Луцьк» Мирославу Радавську.
За словами Костя Бондаренка, перебування луцького градоначальника у лавах сили Юлії Тимошенко було більш ніж умовним, насамперед – через позицію інших керівників БЮТ на Волині. Як стверджує пан Бондаренко, ситуація, коли мер є у меншості щодо міської ради, характерна не лише для Луцька. Подібна ситуація спостерігається, наприклад, у Дніпропетровську.
На думку політолога, навіть якщо Луцька міська рада, де більшість становлять бютівці, оголосить недовіру міському голові, то виникне питання, чи є у них гідні кандидати на посаду мера. Проте Кость Бондаренко не зміг прогнозувати щось більше з огляду на те, що недостатньо знайомий зі специфікою луцького політикуму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
АнонімКо Показати IP 5 Серпня 2008 11:36
Ех, Шиба-Шиба. Ну нашо ти поставив таку, як Радава на таку посаду. Невже нема красивіших і достойнішніх? Он, візьміть, для прикладу молодих дівчат-соціологів...
Ко Показати IP 5 Серпня 2008 16:04
не треба так тупо перебріхувати. ліпше б навчилися писати.
Анонім Показати IP 5 Серпня 2008 17:36
Костя далеко не дурень, але якщо він не знаючи проблеми буде давати оцінку ситуації в тому ж Луцьку, то і всі інші його оцінки будуть відповідно нівелюватися. Одним словом: не знаєш броду - не лізь у воду.
АнонімКо до Ко Показати IP 5 Серпня 2008 17:39
Привіт від зайчиків. Цьом! )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus