USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Котельні Володимира-Волинського можуть здати в оренду приватникам

26 Травня 2016 14:07
Три котельні у Володимирі-Волинському можуть здати в оренду приватним особам.

Відповідний проект рішення міської ради розміщений на офіційному сайті Володимир-Волинської міської ради, - інформує «Вголос».

Депутати можуть надати дозвіл ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» на передачу в оренду котелень та теплових мереж на вулиці Павлова, 20К, вулиці Луцькій, 146К, вулиці Котляревського,10К. На цих об’єктах орендарі мають здійснити реконструкції газових котелень з встановленням твердопаливних котлів на альтернативних видах палива.

Додамо, нещодавно Держархбудінспекція наклала на володимир-волинських тепловиків штраф на 162 тисячі гривень і скасувала 12 декларацій про готовність до експлуатації інженерних вводів теплопостачання багатоквартирних житлових будинків у місті Володимирі-Волинському.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus