USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Котельню на Карбишева експлуатуватиме «Луцьтепло»?

7 Жовтня 2008 16:39
Луцька комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 7 жовтня ухвалила рішення, що в разі не погодження до 11 жовтня лімітів на газ ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго», то котельню на вулиці Карбишева експлуатуватиме на умовах оренди інше підприємство. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як ішлося під час засідання комісії, на більшості відомчих котелень проблем із початком опалювального сезону не виникне. Однак наразі лімітів на газ донині не отримали два визначальних для Луцька підприємства – ДКП «Луцьктепло» і «Луцьктеплоенерго». Як запевнив директор ДКП Рустам Дячук, вони мають лише поточну заборгованість, що дозволяє їм отримати ліміти.
Натомість, за словами заступника міського голови Петра Гоцалюка, «Луцьктеплоенерго» винне за блакитне паливо 11 мільйонів гривень. Представник ТзОВ Анатолій Лучко (колишній директор ДКП «Луцьктепло»)  запевнив, що його підприємство отримає ліміти на газ. Адже гендиректор «Луцьтеплоенерго»  зараз перебуває в Києві, де вирішує це питання.
Також у іншого представника ТзОВ – Леоніда Сінчука – виникло питання до Рустама Дячука, коли «Луцьктепло» погасить заборгованість перед «Луцьктеплоенерго» обсягом 3,4 мільйона гривень. На це директор ДКП відповів, що до кінця жовтня.
Зрештою, комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 7 жовтня ухвалила рішення, що в разі не погодження до 11 жовтня лімітів на газ ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго», то котельню на вулиці Карбишева експлуатуватиме на умовах оренди інше підприємство. Цілком імовірно, ним стане ДКП «Луцьктепло». Анатолій Хомич натомість пообіцяв донести цю пропозицію до керівництва ТзОВ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2008 16:54
А хто такий Анатолій Хомич, а? Може Хомович, хлопці?
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2008 17:25
Лучко анатолій хомич а не хомович

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus