USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ковель» і «Луцьк» гратимуть в аматорському чемпіонаті

11 Серпня 2016 16:28
Найближчими вихідними стартує Чемпіонат України з футболу серед аматорів. Фінішують ці змагання у липні 2017 року. У чемпіонаті виявили намір грати й дві команди з Волинської області – ФК «Луцьк» та «Ковель-Волинь».

Вони, ймовірно, виступлять у групі 1. Через дискусії щодо формату змагань і складу учасників інформації про участь луцької і ковельської команд наразі небагато. Ще менше її про «Луцьк» – клуб, який навесні цього року мав замінити «Волинь», що в останній момент збереглася на футбольній мапі України. Про це йдеться в матеріалі газети Волинські Новини №28 від 11 серпня.

Утім відомий імовірний склад групи 1: ФК «Луцьк», «Ковель-Волинь» (Ковель Волинської обл.), ДЮСШ ФК «Львів», «Оскар» (Підгір’я Івано-Франківської обл.), «Нива» (Тернопіль), «Нива» (Теребовля Тернопільської обл.), ФК «Чортків» (Тернопільська обл.), ФК «Малинськ» (Рівненська обл.), «ОДЕК» (Оржів Рівненської обл.), «Случ» (Старокостянтинів Хмельницької обл.), «Агробізнес» (Волочиськ Хмельницької обл.), «Случ» (Красилів Хмельницької обл.), ФК «Вінниця».

Віце-президент футбольного центру «Волинь» Роман Лис розповів «Волинським Новинам» про наміри ковельської команди щодо участі в чемпіонаті аматорів:

– Загалом, ми орієнтуємося на створення належної інфраструктури та дитячий футбол. Це підвалини, які колись дадуть можливість успішно грати і в аматорах, і в другій лізі. У Ковелі маємо вже кілька полів і ще за сприяння міської влади заклали кілька нових. Намагаємося переконати зацікавлені структури й у тому, що потрібне велике штучне поле. Розуміємо, що усі амбіції мусять бути підкріплені відповідною інфраструктурою.

Завдання стосовно дорослої команди: у ній мусять грати тільки власні вихованці, тільки ковельчани. Заявилися у першу лігу чемпіонату в дитячо-юнацькій футбольній лізі України, граємо у всіх змаганнях під егідою обласної федерації і, до речі, наші команди – у призерах цих турнірів. Учимо наших дітей, що вони не гірші від інших, що можуть боротися на рівних із будь-яким суперником.

Окрему увагу в аматорському чемпіонаті звернемо на організацію матчів – музика відповідна, реклама, шоу. У цьому співпрацюємо із ковельською владою, трохи вчилися у рівненського «Вереса». Ресурс наразі обмежений, бо вхід на стадіон залишаємо вільним, але будемо робити все, аби відчувалося, що у Ковелі є великий футбол.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus