USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Ковель отримав чотири спецавтівки від німецького міста

29 Січня 2024 08:58
Автопарк комунальних підприємств Ковеля поповнився на чотири одиниці.

Міський голова Ігор Чайка, його заступник Віктор Жигаревич, керуючий справами Іван Чуліпа, водії Микола Курінний та Олег Грибовський у Варшаві отримали транспортні засоби від німецьких колег з міста Барзінгхаузена, повідомили у міськраді.

Це нові автівки – самоскид з краном MAN та дубль-кабіна Citroen Jumper з пакету допомоги від GIZ, що фінансується Федеральним урядом Німеччини.

Також Барзінгхаузен передав дві вживані пожежні машини Iveco-Magirus та Mercedes Benz.

За словами Ігоря Чайки, надзвичайно багато для того, щоб ця допомога надійшла у Ковель, зробили мер Барзінгхаузена Хеннінг Шуенгоф та його помічник Бенджамін Шредер.

«Щиро дякую нашим партнерам, моїм колегам, які дуже вболівають за Ковель, Україну. Як тільки випадає можливість, вони ініціюють участь у програмах, проєктах. І це дало прекрасний результат. Німецький уряд профінансував для нашого міста два пакети допомоги. Це дуже серйозна сума. Навряд чи ми сьогодні могли собі дозволити придбати стільки техніки. А тепер вона підсилить роботу наших комунальників», – сказав він.

Нагадаємо, Ковель завдяки партнерству з Барзінгхаузеном та Саарбрюкеном отримав два пакети допомоги від GIZ, що фінансується Федеральним урядом Німеччини. Загалом – п’ять одиниць техніки та обладнання, на суму понад 260 тисяч євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus