USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Ковель приймав всеукраїнські змагання із зимового триатлону

20 Лютого 2024 15:12
У Ковелі в приміщенні Kovel Indoor Triathlon 2024 відбулися всеукраїнські змагання із зимового триатлону. Організатори – Федерація триатлону Ковеля та управління культури, молоді, спорту та туризму.

Про це повідомили в Ковельській міській раді.

Серед учасників – команди Ковеля, Луцька, Рівного, Вараша, Києва та Львова. Загалом понад 60 спортсменів – діти від 8 до 16 років та дорослі.

Читати ще: Фехтувальниця з Волині здобула ще одну медаль на чемпіонаті України

Змагання відбувалися в три етапи: плавання, їзда на велосипеді та біг.
Перший етап учасники долали у басейні КДЮСШ ім. Є. Кондратовича. Другий – у центрі діалогу культур ім. Ружинських на професійних інтерактивних велосипедних станках, біговий – на доріжках стадіону.
Серед дорослих перше місце посів Дмитро Стецюк з Рівного, друге і третє вибороли лучани Богдан Клімович і Тарас Третяк.
У категорії 13-16 років перемогла ковельчанка Євгенія Сарапіна, ще одна представниця міста Олена Новосад (8-9 років) була другою.
Переможці та призери змагань у вікових категоріях отримали нагороди, дипломи, призи від спонсорів. Усіх учасників було відзначено памʼятними медалями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus