USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Ковель-Волинь» у дербі переміг «Шанс-Авто»

28 Січня 2017 20:31
В шостому турі футзального чемпіонату Волині зійшлися дві ковельські команди: ФЦ «Ковель- Волинь» та «Шанс-Авто». Першими рахунок відкрили номінальні гості, однак відразу ж Олександр Ліщук встановив нічию, що протрималася протягом першого тайму.

На старті другої половини матчу «шансівці» втратили кілька нагод, аби вийти вперед, на що Іван Данилюк ударом п’ятою наблизив «Ковель» до перемоги.

Наступні три голи виявилися теж за господарями, за яких забивали згадані Данилюк, Ліщук, а також точний постріл вдався Віталію Ільїну. На останній хвилині протистояння паралімпійський чемпіон Віталій Романчук «провів» другий м’яч «Шанс-Авто». Отож, в дербі впевнену вікторію здобув «Ковель-Волинь» – 5:2.

Наразі турнірну таблицю очолює «Вотранс» (15 очок), на другій та третій позиціях перебувають «Ковель-Волинь» (12) з «Волиньагротехом» (11).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus