USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковельчани бояться за життя своїх дітей

26 Квітня 2014 17:17
Вихованці місцевої школи мистецтв щодня змушені ходити повз аварійний будинок, ризикуючи власним життям і здоров’ям.

168 ковельчан підписалися під листом, адресованим Ковельському міському голові Олегу Кіндеру, в якому просять відновити безпечну пішохідну доріжку між будинками № 5 та № 7 на вулиці Театральній міста Ковеля.

Це звернення вони також попросили озвучити депутата Волиньради Віктора Радчука у вигляді депутатського запиту в обласній раді під час першого пленарного засідання 25 чергової сесії вчора, 25 квітня.

«Батьки, чиї діти навчаються в Ковельській школі мистецтв, та вчителі вже довгий час просять відновити пішохідну доріжку. При будівництві школи передбачався там центральний вхід. Нині діти ходять поблизу будинку №9, який перебуває в аварійному та антисанітарному стані і створює небезпеку для життя дітей», - зауважив депутат.

Він відзначив, що в закладі навчається 580 дітей. Він є базовою школою культурно-мистецьких заходів, там проводяться вечори для мешканців міста. Школу часто відвідують численні делегації, у тому числі і з-за кордону.

Отож, ковельчани просять дослухатися до їх слів і посприяти у вирішенні проблеми.

Запит депутати обласної ради підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus