USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковельчани приєдналися до всесвітньої акції миру

23 Вересня 2016 18:12
Ковельчани провели міську акцію з нагоди Міжнародного дня миру.

Подібний культурно-тематичний захід не вперше відбувається у Ковелі і вже став традиційним, ‒повідомляютьна сайті Ковельськоїміськоїради.

Ведучі свята Іван Сидорук та Альона Сарапіна розповіли присутнім, що Міжнародний день миру був проголошений Генеральною Асамблеєю Організації Об'єднаних Націй та присвячений укоріненню ідеалів миру як у відносинах всередині держав, так і між усіма країнами та народами.

Щороку 21 вересня люди у понад 100 містах світу об’єднуються у Ході Миру. Окрім цього, Генеральна Асамблея заявила, що 21 вересня відзначається як день глобального припинення вогню і відмови від насильства.

«Для більшості мешканців планети Земля мир – це повсякденна реальність. Ще 3 роки тому і для України цей день був не більше, ніж дата в календарі. Зараз поняття та утвердження миру як ніколи актуальне для нашої країни», ‒наголосиливедучітазакликалиприсутніхвшануватихвилиноюмовчанняпам'ятьпрогероїв, загиблихпідчасреволюції Гідності та в АТО.

На завершення діти випустили в небо синьо-жовті кульки та голуби з побажаннями, надіями та сподіваннями, що Україна буде мирною і щасливою державою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus