USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ковельчанин став чемпіоном Європи з веслування

20 Вересня 2015 14:15
Українські веслувальники завоювали чотири медалі із шести можливих в третій день чемпіонату Європи серед молоді та юніорів, повідомляє УНН з посиланням на Федерацію каное України.

Чемпіонами в олімпійському виді - каное-двійці на дистанції 1000 метрів, стали Борислав Бизу (Южне) та Богдан Чабан з Ковеля.

Срібними призерами, також на дистанції 1000 метрів - байдарочник-юніор Олег Кухарик з Миколаїва та каноїст Павло Алтухов, який представляє Хмельницьку та Полтавську області, та каное-двійка у складі Дмитра Янчука (Полтавська-Хмельницька) та Тараса Міщука (Львівська). Нагадаємо, що змагання світового ґатунку у місті Басков (Румунія) будуть завершаться вже сьогодні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus